Gătiţi carne în diferite moduri și coaceţi diverse preparate într-un cuptor AEG. Descoperiţi inovatoarele cuptoare cu abur AEG care transformă orice preparat într-o operă de artă. Aburul îmbunătăţește aroma, textura și culoarea, păstrând în același timp exteriorul crocant al preparatelor.
*Pe baza testelor externe care compară nivelul de vitamina C din broccoli crud cu broccoli gătit la abur. Test efectuat pe baza determinării acidului ascorbic (vitamina C) în alimente prin metoda HPLC/UV-vizibil.
**Evaluare comparativă internă bazată pe un singur (1) test al unui cuptor Electrolux SteamPro [BSE998230M] și al unui cuptor multifuncţional Electrolux [BPE556370M]. Test efectuat pe file de somon și piept de pui sous-vide.
***Pe baza testelor externe care compară nivelul de vitamina C din broccoli crud cu broccoli gătit la abur. Test efectuat pe baza determinării acidului ascorbic (vitamina C) în alimente prin metoda HPLC/UV-vizibil.