AEG

Cuptoare

Gătiţi carne în diferite moduri și coaceţi diverse preparate într-un cuptor AEG. Descoperiţi inovatoarele cuptoare cu abur AEG care transformă orice preparat într-o operă de artă. Aburul îmbunătăţește aroma, textura și culoarea, păstrând în același timp exteriorul crocant al preparatelor. 

Cuptoare

Gătiţi carne în diferite moduri și coaceţi diverse preparate într-un cuptor AEG. Descoperiţi inovatoarele cuptoare cu abur AEG care transformă orice preparat într-o operă de artă. Aburul îmbunătăţește aroma, textura și culoarea, păstrând în același timp exteriorul crocant al preparatelor. Folosind tehnica de gătit SousVide într-un cuptor cu abur, puteţi crea arome și experienţe inedite.

Gătiţi carne în diferite moduri și coaceţi diverse preparate într-un cuptor AEG. Descoperiţi inovatoarele cuptoare cu abur AEG care transformă orice preparat într-o operă de artă. Aburul îmbunătăţește aroma, textura și culoarea, păstrând în același timp exteriorul crocant al preparatelor. Folosind tehnica de gătit SousVide într-un cuptor cu abur, puteţi crea arome și experienţe inedite.

Femeie care stă lângă două cuptoare într-o bucătărie.
Cuptoarele noastre cele mai eficiente din punct de vedere energetic

Cuptoarele EcoLine sunt modelele noastre cele mai eficiente din punct de vedere energetic. Toate modelele au funcţia Steam, care permite gătitul la temperaturi scăzute și economisește energie cu până la 20%*. Beneficiaţi de curăţare cu abur care utilizează cu până la 95% mai puţină energie faţă de curăţarea pirolitică**.​

Alimentaţie delicioasă si plină de nutriţie

Experimentaţi și învăţaţi noi abilităţi în bucătărie. Cele mai eficiente energetic cuptoare AEG din clasa A++ vă permit să gătiţi cu căldură, cu microunde, cu abur sau sous vide. Când gătiţi cu abur, reţineţi până la 90% din vitamine* în alimente, economisind în același timp până la 20% mai multă energie**. ​

Vasul este extras din cuptorul încălzit.
Depășiţi limitele culinare

Învăţaţi noi tehnici și experimentaţi cu ingrediente noi. Cuptoarele AEG oferă o vă permit să gătiţi cu căldură, cu microunde, cu abur, sous vide sau să combinaţi aceste moduri. Orice fel de fel de mâncare devine mai gustos și mai hrănitor.

Panou de control al cuptorului cu reglaj manual.
Precizie sub presiune

Gătit fără stres, cu succes de fiecare dată, datorită programelor de gătit asistat, senzorului de alimente și funcţiei Steamify® care simplifică gătitul utilizând abur.

Vasul este introdus în cuptor.
Răsfăţaţi-vă cu gătitul sănătos

Cuptoarele AEG protejează integritatea alimentelor pentru a maximiza nutriţia, gustul, textura și culorile. Gătitul cu abur vă permite să gătiţi cu mai puţină sare și grăsimi, păstrând în același timp mineralele și păstrând până la 90% din vitamina C din felul de mâncare***. ​

Gătiţi preparate de calitate superioară chiar acasă la dumneavoastră, cu ajutorul cuptorului SteamPro 9000 cu Steamify®. Trei niveluri de gătit permit încălzirea preparatelor, gătirea la abur sau o combinaţie de căldură+abur. Puteţi găti inclusiv folosind tehnica sous-vide. Preparate suculente, gătite cum vă doriţi, setate automat cu Steamify®.
Document_ELURL_PDF
Preparate desăvârșite cu abur

Uitaţi de reguli - folosiţi aburul. La prepararea peștelui sau a cărnii în cuptorul SteamBoost, aburul folosit asigură rezultate suculente și aromate. În plus, aburul păstrează culorile ingredientelor și substanţele nutritive, pentru preparate mai sănătoase pentru toată familia.

*Pe baza testelor externe care compară nivelul de vitamina C din broccoli crud cu broccoli gătit la abur. Test efectuat pe baza determinării acidului ascorbic (vitamina C) în alimente prin metoda HPLC/UV-vizibil.​
**Evaluare comparativă internă bazată pe un singur (1) test al unui cuptor Electrolux SteamPro [BSE998230M] și al unui cuptor multifuncţional Electrolux [BPE556370M]. Test efectuat pe file de somon și piept de pui sous-vide.​
***Pe baza testelor externe care compară nivelul de vitamina C din broccoli crud cu broccoli gătit la abur. Test efectuat pe baza determinării acidului ascorbic (vitamina C) în alimente prin metoda HPLC/UV-vizibil.​