AEG

CUPTOARE ELECTRICE

Ajutorul ideal în orice aventură culinară. Alături de unul dintre cuptoarele AEG, gătitul și degustatul vor deveni mai distractive.

Ajutorul ideal în orice aventură culinară. Alături de unul dintre cuptoarele AEG, gătitul și degustatul vor deveni mai distractive.

0 din 3
SteamBake 6000
SteamBake 6000
Gătirea cu abur datorită butonului SteamBake menţine aluatul umed la suprafaţă pentru a produce o culoare aurie și o crustă ideală, în timp ce miezul rămâne moale și fraged.
SurroundCook 6000
SurroundCook 6000
Inelul de încălzire suplimentar al cuptoarelor noastre asigură gătirea uniformă a preparatelor dumneavoastră chiar și atunci când sunt încărcate cu până la trei tăvi – pentru un gust delicios dintr-un colţ în celălalt.
SteamPro 9000
SteamPro 9000
Tava de copt XL este cu 20% mai mare decat tăvile de copt de dimensiune standard, permiţându-vă să scoateţi porţii mai mari de gustări dulci, cu satisfacţia că fiecare bucată a fost coaptă perfect.
34 rezultate
34 rezultate
Ordonează după
Preparatele dvs. vor fi la un alt nivel cu cuptorul SteamCrisp® 7000. Acesta adaugă cu ușurinţă abur pe lângă căldura obișnuită a cuptorului, astfel încât friptura să iasă suculentă, legumele să rămână gustoase și toate să fie crocante.
Femeie care stă lângă două cuptoare într-o bucătărie.

AEG EcoLine

Economisește resurse, oferind în același timp un gust excepţional

  • Economisiţi energie folosind abur

  • Protejaţi nutrienţii gătind cu abur

  • Evitaţi risipa alimentară prin regenerarea cu abur

Descoperiţi AEG EcoLine
Culoarea aurie a cartofului gratinat. Crusta groasă a unui un file de vită. Profunzimea umedă a unui tort bogat în ciocolată. Pentru rezultate consecvente este nevoie de o căldură controlată cu precizie, distribuită uniform în cuptor. Comparativ cu cuptoarele standard, tehnologia avansată de ventilație a cuptorului SurroundCook® permite ca preparatul să primească exact căldura de care are nevoie. Uniform. Constant. Oriunde este plasat. Indiferent dacă este vorba de unul sau mai multe preparate. Fără nevoia de a mai întoarce preparatele la jumătatea procesului de gătire. Doar rezultate care îţi îndeplinesc așteptările. Întotdeauna.
Pe lângă toate funcţiile standard, butonul SteamBake al acestui cuptor adaugă abur la începutul procesului de gătire. Gătirea cu abur menţine aluatul umed la suprafaţă pentru a produce o culoare aurie și o crustă ideală, în timp ce miezul rămâne moale și fraged. În afară de a coace pâini crocante și gustoase, brioșe și tarte - poţi găti uniform inclusiv pui întregi la cuptor, coaste „la grătar” sau lasagna.
Preparatele dvs. vor fi la un alt nivel cu cuptorul SteamCrisp® 7000. Acesta adaugă cu ușurinţă abur pe lângă căldura obișnuită a cuptorului, astfel încât friptura să iasă suculentă, legumele să rămână gustoase și toate să fie crocante.
Pe lângă toate funcţiile standard, butonul SteamBake al acestui cuptor adaugă abur la începutul procesului de gătire. Gătirea cu abur menţine aluatul umed la suprafaţă pentru a produce o culoare aurie și o crustă ideală, în timp ce miezul rămâne moale și fraged. În afară de a coace pâini crocante și gustoase, brioșe și tarte - poţi găti uniform inclusiv pui întregi la cuptor, coaste „la grătar” sau lasagna.
Culoarea aurie a cartofului gratinat. Crusta groasă a unui un file de vită. Profunzimea umedă a unui tort bogat în ciocolată. Pentru rezultate consecvente este nevoie de o căldură controlată cu precizie, distribuită uniform în cuptor. Comparativ cu cuptoarele standard, tehnologia avansată de ventilație a cuptorului SurroundCook® permite ca preparatul să primească exact căldura de care are nevoie. Uniform. Constant. Oriunde este plasat. Indiferent dacă este vorba de unul sau mai multe preparate. Fără nevoia de a mai întoarce preparatele la jumătatea procesului de gătire. Doar rezultate care îţi îndeplinesc așteptările. Întotdeauna.
Pe lângă toate funcţiile standard, butonul SteamBake al acestui cuptor adaugă abur la începutul procesului de gătire. Gătirea cu abur menţine aluatul umed la suprafaţă pentru a produce o culoare aurie și o crustă ideală, în timp ce miezul rămâne moale și fraged. În afară de a coace pâini crocante și gustoase, brioșe și tarte - poţi găti uniform inclusiv pui întregi la cuptor, coaste „la grătar” sau lasagna.
Culoarea aurie a cartofului gratinat. Crusta groasă a unui un file de vită. Profunzimea umedă a unui tort bogat în ciocolată. Pentru rezultate consecvente este nevoie de o căldură controlată cu precizie, distribuită uniform în cuptor. Comparativ cu cuptoarele standard, tehnologia avansată de ventilație a cuptorului SurroundCook® permite ca preparatul să primească exact căldura de care are nevoie. Uniform. Constant. Oriunde este plasat. Indiferent dacă este vorba de unul sau mai multe preparate. Fără nevoia de a mai întoarce preparatele la jumătatea procesului de gătire. Doar rezultate care îţi îndeplinesc așteptările. Întotdeauna.
Pe lângă toate funcţiile standard, butonul SteamBake al acestui cuptor adaugă abur la începutul procesului de gătire. Gătirea cu abur menţine aluatul umed la suprafaţă pentru a produce o culoare aurie și o crustă ideală, în timp ce miezul rămâne moale și fraged. În afară de a coace pâini crocante și gustoase, brioșe și tarte - poţi găti uniform inclusiv pui întregi la cuptor, coaste „la grătar” sau lasagna.
Pe lângă toate funcţiile standard, butonul SteamBake al acestui cuptor adaugă abur la începutul procesului de gătire. Gătirea cu abur menţine aluatul umed la suprafaţă pentru a produce o culoare aurie și o crustă ideală, în timp ce miezul rămâne moale și fraged. În afară de a coace pâini crocante și gustoase, brioșe și tarte - poţi găti uniform inclusiv pui întregi la cuptor, coaste „la grătar” sau lasagna.
Gătiţi preparate de calitate superioară chiar acasă la dumneavoastră, cu ajutorul cuptorului SteamPro 9000 cu Steamify®. Trei niveluri de gătit permit încălzirea preparatelor, gătirea la abur sau o combinaţie de căldură+abur. Puteţi găti inclusiv folosind tehnica sous-vide. Preparate suculente, gătite cum vă doriţi, setate automat cu Steamify®.
Pe lângă toate funcţiile standard, butonul SteamBake al acestui cuptor adaugă abur la începutul procesului de gătire. Gătirea cu abur menţine aluatul umed la suprafaţă pentru a produce o culoare aurie și o crustă ideală, în timp ce miezul rămâne moale și fraged. În afară de a coace pâini crocante și gustoase, brioșe și tarte - poţi găti uniform inclusiv pui întregi la cuptor, coaste „la grătar” sau lasagna.
Compară
/ 3