Skip to main content
BCE546360M

Cuptor electric SenseCook cu autocuratare catalitica A+ 71 litri inox antiamprentă

Detalii produs
CuloareInox tratat antiamprenta
Clasa de eficienta energeticaA+
Dimensiuni spatiu incastrare IxLxA (mm)590x560x550
Functii gatireGrill turbo, Alimente congelate, Setare pizza, Gatire cu ventilatie, Coacere umeda cu ventilatie, Grill, Incalzire jos, Gatire conventionala / traditionala, Dezghetare
Putere maxima - electric (W)3500
Tip gătire cu aburNu
Tip temporizatorLUX
Capacitatea neta (l)71
Avertismente de siguranţă
Măsuri de precauţie esenţiale pentru a asigura utilizarea și instalarea în siguranţă.
Avertismente de siguranţă

Detalii produs

Vă prezentăm noul dvs. sous chef. Noul instrument pentru obținerea celor mai suculente coaste de miel sau a celui mai fraged file de somon. Folosiți senzorul Food Sensor pentru a seta modul de gătire - în sânge, mediu, bine pătruns. Fără a deschide ușa, toate preparatele, de la fripturi la sufleuri, vor ieşi perfect.
AEG - Cuptor - BCE546360M

Rezultate perfecte cu Senzorul de gătire

Datorită Senzorului de gătire al acestui cuptor puteţi măsura temperatura zonei de mijloc a preparatului dvs., în timpul procesului de gătire. Așadar, veţi obţine rezultate perfecte de fiecare dată.

Control fără efort. Afișaj LED EXPlore cu butoane tactile

Încercaţi un mod nou de a gestiona cuptorul cu afișajul receptiv LED EXPlore cu butoane tactile. Interfaţa dinamică oferă un acces rapid și un control precis al timpului de gătire, al temperaturii și al altor caracteristici.

AEG - Cuptor - BCE546360M

Curatenie impecabila cu functia de auto-curatare catalitica

Functia de auto-curatare catalitica previne acumularea de murdarie si grasime in cuptor. Auto-curatarea este activata automat atunci cand temperatura atinge 250°C, inlaturand resturile de mancare.

AEG - Cuptor - BCE546360M

Gatit uniform, peste tot

Cu acest cuptor, utilizarea eficienta a energiei inseamna de asemenea o preparare eficienta. Acesta are un nou sistem de convectie denumit HotAir, care asigura circulatia uniforma a aerului fierbinte in interiorul cavitatii cuptorului. In consecinta, cuptorul se incalzeste mai repede si temperaturile de coacere pot fi reduse cu pana la 20%, economisind atat timp, cat si energie