Problema:
- Apa ajunge pe podeaua bucătăriei când folosești cuptorul
Se aplică la:
- Cuptor
Rezoluţie:
1. Dacă apa intră pe podeaua bucătăriei când folosești cuptorul, în timpul gătirii se creează o cantitate mare de condens.
2. Se folosește prea multă apă la gătirea unei bucăți mici de carne într-o tavă de coacere. Apa se evaporă prea rapid și bucata de carne este gătită uscat.
- Folosiți un mic cositor sau o farfurie rezistentă la cuptor potrivit pentru dimensiunea prăjirii.
- În mod alternativ, așezați friptura pe raft și puneți o farfurie în aceeași dimensiune ca friptura în cositorul de sub friptura pentru a colecta sucurile.
3. Folosirea aerului fierbinte pentru prăjire va provoca o evaporare mai mare.
- Aerul care circulă cald generează mai mult abur în compartimentul cuptorului.
- Când aerul cald este folosit pentru gătit, mâncarea se va usca și mai mult.
- Opțional: adăugați puțină apă, nu mai mult de 200 - 400 ml. Nu mai adăugați apă în timpul coacerii.
3. Când pregătiți vasele care generează multă umiditate, folosiți căldura din elementele de sus și de jos.
4. Pentru a vă ajuta să determinați exact natura problemei, vă recomandăm să vizitați unul dintre inginerii noștri autorizați pentru a verifica aparatul și pentru a remedia problema.