Apa ajunge pe podeaua bucătăriei în timpul coacerii

Ultima actualizare 07.12.2019 18:55

Problema:

  • Apa ajunge pe podeaua bucătăriei când folosești cuptorul

Se aplică la:

  • Cuptor

Rezoluţie:

1. Dacă apa intră pe podeaua bucătăriei când folosești cuptorul, în timpul gătirii se creează o cantitate mare de condens.

2. Se folosește prea multă apă la gătirea unei bucăți mici de carne într-o tavă de coacere. Apa se evaporă prea rapid și bucata de carne este gătită uscat.

  • Folosiți un mic cositor sau o farfurie rezistentă la cuptor potrivit pentru dimensiunea prăjirii.
  • În mod alternativ, așezați friptura pe raft și puneți o farfurie în aceeași dimensiune ca friptura în cositorul de sub friptura pentru a colecta sucurile.

3. Folosirea aerului fierbinte pentru prăjire va provoca o evaporare mai mare.

  • Aerul care circulă cald generează mai mult abur în compartimentul cuptorului.
  • Când aerul cald este folosit pentru gătit, mâncarea se va usca și mai mult.
  • Opțional: adăugați puțină apă, nu mai mult de 200 - 400 ml. Nu mai adăugați apă în timpul coacerii.

3. Când pregătiți vasele care generează multă umiditate, folosiți căldura din elementele de sus și de jos.

4. Pentru a vă ajuta să determinați exact natura problemei, vă recomandăm să vizitați unul dintre inginerii noștri autorizați pentru a verifica aparatul și pentru a remedia problema.

Solicitaţi asistenţă service
Solicitaţi asistenţă service

Aveţi o problemă cu aparatul dumneavoastră electrocasnic pe care nu o puteţi rezolva singur(ă)? Contactaţi Call Center-ul și solicitaţi o intervenţie service.