Apa se varsă din cuptor când ușa este deschisă, în jos în bucătărie după utilizarea gătitului Sous Vide

Ultima actualizare 13.05.2022 12:12


Problema:

  • Apa se varsă din cuptor când ușa este deschisă, în jos în bucătărie după utilizarea gătitului Sous Vide

Se aplică la:

  • Cuptoare cu aburi

Rezoluţie:

1. După procesul de gătit, deschideți ușa cu atenție pentru a evita căderea apei pe mobilier.

2. Folosiți o farfurie și un prosop pentru a scoate sacii de vid.

3. Uscați ușa, colectorul de picături de apă din fund și cavitatea cu o cârpă moale sau un burete.

Lăsați cuptorul să se usuce complet cu ușa deschisă.

4. Pentru a grăbi uscarea, puteți încălzi cuptorul cu aer cald la temperatura de 150 ° C pentru aproximativ 15 minute.

Cauza:

  • Gătitul cu funcția Sous Vide provoacă apă reziduală pe pungile de vid și în cavitate.


Solicitaţi asistenţă service
Solicitaţi asistenţă service

Aveţi o problemă cu aparatul dumneavoastră electrocasnic pe care nu o puteţi rezolva singur(ă)? Contactaţi Call Center-ul și solicitaţi o intervenţie service.